Salı, Haziran 19, 2007

Otel Diplomat

Gerçek denize sıfır


Otel Diplomat, Marmaris, Muğla'nın Turunç Koyunda yerleşiktir. Plaj ve Deniziyle ünlü bu Doğa Harikası Beldenin sahilleri Uluslararası Mavi Bayrak ödülüne sahiptir. Tatil amacınız, Harika bir Konum ve rahat bir ortamda, kum, deniz ve güneşten maksimum derecede istifade ederken, kafanızı dinlemek ve yaşam streslerinden arınmak ise, Diplomat, Doğru Adres ve Seçim olacaktır.

Bir Aile İşletmesi olan tesiste Tüm Oda ve Apartlarda; Klima, Minibar (Suite ve Apartlarda Büro Tipi Buzdolabı), Çift Çanaktan Yayın alan Dijital Receiver'li Uydu TV, Duş, WC, Telefon ve Balkon, Son derece uygun fiyatlarla hizmet veren lokanta ve barlara sahip olan Diplomat, Oda + Kahvaltı ve Yarım Pansiyon Konaklıyan Misafirlerine, Özenli, Leziz, Açık Büfe, Kahvaltı ve Akşam Yemekleri ile hizmet vermektedir.

Denize Sıfır, arka arkaya 3 binadan oluşan tesis, takriben 250 yatak kapasiteli ve Turizm İşletme Belgelidir. Elektrik Jeneratörü, LPG ile üretilen daim Sıcak Suyu, Split Klimaları (Kumanda Sizde) ve Kendi Su Kaynağı, rahat ve sıkıntısız bir tatilin güvencesidir.

Turunç; Doğa, Arkeolojik ve Yöresel özellikleri olan yerlere düzenlenen Tekne ve Minibüs Turları, her çeşit Su Sporları, Lokanta, Bar, Hediyelik ve Giyim Eşyası Dükkanları, Yürüyüş Yolları, Kuru, Rutubetsiz, Oksijen Dolu Havası, Harika Güneş Doğuşu ve Mehtap Manzaraları ile her yaşa hitap eden bir Tatil Cennetidir

Hiç yorum yok: