Cuma, Şubat 02, 2007

Pera evleri

72 dairelik evler...
Taksim Yapı'nın Ataşehir'de inşa ettiği Pera Evleri 72 daireden oluşuyor. Projede fiyatlar 240 bin-340 bin YTL arasında değişiyor. Üksel Turizm İnşaat bünyesinde faaliyet gösteren Taksim Yapı'nın Ataşehir'deki projesi Pera Evleri, 3 blokta toplam 72 daireden meydana geliyor.

Yüksel Turizm İnşaat'ın Taxim Hill Hotel ve Taksimoda Cafe'den sonra hayata geçirdiği konut projesi Pera Evleri, Boğaziçi Köprüsü'ne 5, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6, Kozyatağı Carrefour'a 2 ve Ataşehir Migros'a ise 1 dakika uzaklıkta.

Daireler 3 tip
Her katta 2 dairenin yer aldığı sitede 3 farklı daire tipi mevcut. 120, 142 ve 170 metrekare büyüklüklerinde inşa edilen daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde. Her konuta 1 araçlık kapalı otopark ayrılan projede; açık yüzme havuzu, yürüyüş ve bisiklet parkurları, çocuk bahçesi, spor alanları, basketbol sahası bulunuyor. Pera Evleri'nin inşa edildiği arazinin yüzde 80'i ise yeşil alanlara ayrılıyor. Doğalgaz kaçağı algılama sistemi, elektrik çarpmalarını sınırlayıcı sitem, yangın ihbar alarmı gibi güvenliğe yönelik detayların uygulandığı proje, ısı ve ses yalıtımlı dış cephe mantolama sistemi ile inşa ediliyor.

2007 sonunda teslim
Daire fiyatlarının 240 bin ile 340 bin YTL arasında farklılık gösterdiği proje, banka kredisi ile ödeme yapmaya uygun. Aynı zamanda, yapımcı firma, yüzde 50'si peşin olmak üzere geri kalan kısmı 30 ay vade ve sıfır faizle ödeme imkanı sunuyor. Pera Evleri'nin teslim tarihi ise 2007 yılının sonu olarak öngörülüyor.

Hiç yorum yok: