Salı, Haziran 19, 2007

Rüya gibi bir tatil

Artemisia

Gün boyu animasyon,kaydıraklı havuz,odalarda tv,klima,minibar...

7 gece konaklamalarda 12 adalar tekne turu ücretsiz


Tarih ve doğanın Akdeniz'le kucaklaştığı, Türkiye'nin nefis çam ve okaliptus ağaçları ile kaplı bir cennet köşesi olan Fethiye, mavi ve mor denizi, yeşilin değişik tonlarının hakim olduğu harika kumsalları ile doğanın bütün güzelliklerini içermektedir.

Artemisia Holiday Resort, Ölüdeniz'in tatil merkezi Hisarönü köyünün üzerinde Baba Dağı'nın eteğinde nefis bir manzaranın çam ağaçları ile bütünleştiği köşesinde bulunmaktadır.
Otelimiz, Akdeniz'e özgü mimari tasarımı ile tümü klimalı, minibarlı, özel kasalı, direkt telefonlu, uydu TV'li, banyolu, saç kurutma makinalı ve harika manzaralı balkonlu odaları ile sizlerin mükemmel bir tatil geçirebileceğiniz her özelliğe sahiptir.
Ayrıca büyükler ve çocuklar için yüzme havuzu, su kaydırağı ve jakuzi günün her saatinde tatlı bir müzik eşliğinde içkinizi yudumlayabileceğiniz havuz barı, gün boyunca hafif yiyecekleri bulabileceğiniz snack barı, animasyon ve sürprizleri ile hizmetinizdedir.

Harika manzaralı teras restoranda kahvaltı, Türk ve uluslararası yemekler açık büfe olarak servis edilmektedir.
Otelimiz masa tenisi ve bilardo salonuna sahiptir. 600 metrekarelik geniş havuzumuzda su topu ve voleybol dahil her türlü su sporları yapılabilmektedir.

Otelimizden tarihi eserlere ve Fethiye körfezinden adalara, ayrıca Baba Dağı’ndan paragliding turları gibi her türlü aktivite için otelimiz hizmetinizdedir.

Rahat, sessiz, huzur dolu, çam ormanları ile çevrili, her tarafı harika manzaralı deniz ve doğa cenneti bir çevre içinde eğlenerek unutamayacağınız bir tatil için Artemisia sizleri bekliyor.


Ovacık - Ölüdeniz - Fethiye

tel . 0252 616 73 68

4 yorum:

Adsız dedi ki...

www.forumgezer.com

Adsız dedi ki...

tatil eğlence gzel şey doğrusu parası olan gezsin tozsun:))

oyun dedi ki...

evet para lazım tatil için..

çok güzel yerler

pansiyonnet dedi ki...

pansiyonnet.blogspot.com tatilcilerin yeni adresi.tatil yörelerinden en ucuz pansiyon ve apartlar burada..